2 The console is for javascript in the browser.
source | link

The dashboard when I log in to CiviCRM does not render, it just continues to say "loading". I have tried:

  • refreshing dashboard
  • reconfiguring dashboard
  • going to another page and coming back to dashboard.

I can't see any obvious errors in the javajavascript console in Firefox (firebug) or Chromium. There are no errors in the apache logs either.

enter image description here CiviCRM 4.6.4, Wordpress 4.2.1, Apache 2.4, PHP 5.6.9-1, Mariadb 10.0, Debian Wheezy/Sid hybrid

The dashboard when I log in to CiviCRM does not render, it just continues to say "loading". I have tried:

  • refreshing dashboard
  • reconfiguring dashboard
  • going to another page and coming back to dashboard.

I can't see any obvious errors in the java console in Firefox (firebug) or Chromium. There are no errors in the apache logs either.

enter image description here CiviCRM 4.6.4, Wordpress 4.2.1, Apache 2.4, PHP 5.6.9-1, Mariadb 10.0, Debian Wheezy/Sid hybrid

The dashboard when I log in to CiviCRM does not render, it just continues to say "loading". I have tried:

  • refreshing dashboard
  • reconfiguring dashboard
  • going to another page and coming back to dashboard.

I can't see any obvious errors in the javascript console in Firefox (firebug) or Chromium. There are no errors in the apache logs either.

enter image description here CiviCRM 4.6.4, Wordpress 4.2.1, Apache 2.4, PHP 5.6.9-1, Mariadb 10.0, Debian Wheezy/Sid hybrid

1
source | link

The dashboard does not render

The dashboard when I log in to CiviCRM does not render, it just continues to say "loading". I have tried:

  • refreshing dashboard
  • reconfiguring dashboard
  • going to another page and coming back to dashboard.

I can't see any obvious errors in the java console in Firefox (firebug) or Chromium. There are no errors in the apache logs either.

enter image description here CiviCRM 4.6.4, Wordpress 4.2.1, Apache 2.4, PHP 5.6.9-1, Mariadb 10.0, Debian Wheezy/Sid hybrid