3

Same issue in civi 4.7.3 and 4.7.8, on joomla 3.5.1. Payment Options shows up in Registration (Test Drive) and Registration (Live) but does not show up in front end, in the live site. I have another site using civi 4.6 and I have no problems there. Should show Paypal and Pay Later.

2
  • I have the same issue in Joomla 3.8.8 / Civi 5.1.2. Not sure how long it's been there as only just now alerted by a user not wanting to use CC or Paypal.
    – Bryan
    Jun 7, 2018 at 22:53
  • 1
    There is a fix (work around). It is only needed for users on Joomla. And that is the java fix- Go to System Settings / Resource URLS. Change the path for CiviCRM Resource URL to be <your domain name goes here with http or https in front>/administrator/components/com_civicrm/civicrm/
    – Karen-Ann
    Jun 16, 2019 at 15:59

2 Answers 2

1

Ann,

Forgive me if the question seems obvious but this sounds like what I had initially reported as a bug on JIRA in https://issues.civicrm.org/jira/browse/CRM-17214 but it turned out to be a slight change in behavior between versions.

Hope this helps!

2
  • I am having this same issue in Version 5.7.2, was there any fixes for this?
    – user3705
    Dec 11, 2018 at 11:38
  • 1
    Yes, there is a fix (work around). It is only needed for users on Joomla. And that is the java fix- Go to System Settings / Resource URLS. Change the path for CiviCRM Resource URL to be <your domain name goes here with http or https in front>/administrator/components/com_civicrm/civicrm/
    – Karen-Ann
    Jun 16, 2019 at 15:58
1

There is a fix (work around). It is only needed for users on Joomla. And that is the java fix- Go to System Settings / Resource URLS. Change the path for CiviCRM Resource URL to be /administrator/components/com_civicrm/civicrm/

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.