0

Is there a bug in Follow-up activity search?

  1. I open Advanced search > Activities
  2. Choose: Has a Followup Activity? = Yes
  3. Click Search
  4. Result = Error

Also tested in CiviCRM Drupal sandbox.

enter image description here

Option Is a Followup Activity? seems to work OK.

4
  • if you could enable debugging and backtrace (Administer > System Settings > Debugging and Error Handling) this will include a hyperlink with additional details about the error - copy and paste the details of the error into a post and that might provide someone out here with enough information to point you in the right direction. Commented Aug 22, 2016 at 22:09
  • That would be problematic, because my Dashboards are frozen (loading eternally) and enabling Debugging and Backtrace itself immediately generates an error.
    – Aivars
    Commented Aug 23, 2016 at 21:00
  • Hmmm - that doesn't sound very good at all - you may need to reach out to the person who implemented the system to help you with more technical related issues. This doesn't sound like something that can be fixed without digging into your logs, and this isn't quite the forum for that. Good luck! Commented Aug 23, 2016 at 22:44
  • It is on the queue. I suspect it could be this error: civicrm.stackexchange.com/questions/3426/… I think Debugging and Backtrace is giving the error messages for these stuck Dashboards.
    – Aivars
    Commented Aug 24, 2016 at 8:51

0

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.

Browse other questions tagged or ask your own question.