0

with the help of another users i was able to get my CRON jobs to run however I seem to be getting a different error now:

Fatal error: Smarty error: [in string:<meta content="text/html; charset=UTF-8" http-equiv="Content-Type" />
<meta content="width=device-width; initial-scale=1.0; maximum-scale=1.0;" name="viewport" />
<title></title>
<style type="text/css">div, p, a, li, td { -webkit-text-size-adjust:none; }

*{
-webkit-font-smoothing: antialiased;
-moz-osx-font-smoothing: grayscale;
}

.ReadMsgBody
{width: 100%; background-color: #ffffff;}
.ExternalClass
{width: 100%; background-color: #ffffff;}
body{width: 100%; height: 100%; background-color: #ffffff; margin:0; padding:0; -webkit-font-smoothing: antialiased;}
html{width: 100%; background-color: #ffffff;}

@font-face {
    font-family: 'proxima_novalight';src: url('http://rocketway.net/themebuilder/template/templates/titan/font/proximanova-light-webfont.eot');src: url('http://rocketway.net/themebuilder/template/templates/titan/font/proximanova-light-webfont.eot?#iefix') format('embedded-ope in /home/promedic/public_html/wp-content/plugins/civicrm/civicrm/packages/Smarty/Smarty.class.php on line 1094
<!-- deferred 0 scripts, deferred 0 styles & minified html in 1 seconds -->

My cron jobs looks like this, and seems to be running ok if i am to believe the run times in the scheduled jobs page

/usr/bin/wp --user=USERNAME --url=https://URL --path=/home/promedic/public_html --timezone="Pacific/Efate" civicrm api job.execute auth=0

I am running Civi 4.6.14 on WordPress 4.7.2

thanks in advance for any help

1

I have seen this before. Cron will fail while processing mailings (any type) if a smarty error occurs. I would review the templates being used.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.