1

I have created an event registration form, using a profile with a custom field. When I click Continue after filling in the form, I see Processing ... and then I get the confirmation screen, which looks good. But when I hit Continue I get:

Sorry but we are not able to provide this at the moment. DB Error: no such field Return to home page.

WordPress 4.7.4 CiviCRM 4.7.17

I'm filling in two of the input fields from URL variables. Not sure if that might be a problem.

If you want to try:

https://connectionpractice.org/test-webinar-with-affiliate-code/?affiliatecode=irthlingz1&eventtype=Introduction

I'm thinking I need to get more debug info to figure out which field is causing the problem. How can I do that?

P.S. My code for the URL variables

<script>
(function($) {
  // all JS code here
var l = document.location;
  var affiliatecode = l.search.match(/affiliatecode=([a-zA-Z0-9_]+)/)[1];
var eventtype = l.search.match(/eventtype=([a-zA-Z0-9_]+)/)[1];
   $( "input#custom_3").val(affiliatecode);
   $( "input#event_type").val(eventtype);
})(jQuery);
</script>
2

There are two ways. First, you can enable debugging and backtrace under Administer menu » System Settings » Debugging and Error Handling.

The same information should be available in your ConfigAndLog directory. See Where are the "ConfigAndLog" and "templates_c" directories?

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.