0

I am installing civi 4.7.27 on a subdomain ( civiinstall.mysite.com ) that will run on WordPress 4.9.1.

Has anyone installed Civi on a subdomain before? Do we need to update the paths somewhere as some of the feature such as CKeditor aren't loading and CiviMail is just a blank screen?

Thank you.

Errors Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) angular.js:4692 Uncaught Error: [$injector:modulerr]
at angular.js:38 at angular.js:4692 at q (angular.js:325) at g (angular.js:4653) at fb (angular.js:4575) at c (angular.js:1809) at Gc (angular.js:1830) at se (angular.js:1715) at HTMLDocument. (angular.js:32616) at i (jquery.min.js?r=54zOZ:2)

  • I would recommend that you open the Inspector, check if there are Javascript errors and add them to your question of you find any. – Christian Wach Dec 15 '17 at 15:06
  • Thank you. I posted some errors above, but I am really just asking a simple question; When installing Civi on Subdomain, are there some extra steps that need to be taken? Does anyone know from experience, and what those steps are? – fdarn Dec 15 '17 at 16:37
  • I have installed Civi on a sub domain several times using the standard install process, nothing different. This was on Drupal but I don't see that this would be different for WP – Andy Clark Dec 15 '17 at 19:52
  • I just went to Settings - Debugging and Error Handling and disabled Asset Caching, Now everything is loading properly, but I don't think that is right. Shouldn't Asset Caching be enabled or on Auto? – fdarn Dec 15 '17 at 21:16

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Browse other questions tagged or ask your own question.