1

WI upgraded to 4.7.29 and get this error when on a contribute page. As far as I can see, the file CRM/Core/.php does not exist. What would/should create it?

Got error 'PHP message: PHP Fatal error: require_once(): Failed opening required 'CRM/Core/.php' (include_path='/var/www/slnmembers_drupal/sites/default/files/civicrm/extensions/uk.co.vedaconsulting.mailchimp/:/var/www/slnmembers_drupal/sites/default/files/civicrm/extensions/com.drastikbydesign.stripe/packages/:/var/www/slnmembers_drupal/sites/default/files/civicrm/extensions/com.drastikbydesign.stripe/:.:/var/www/slnmembers_drupal/sites/all/modules/civicrm:/var/www/slnmembers_drupal/sites/all/modules/civicrm/packages:.:/var/www/slnmembers_drupal/sites/all/modules/civicrm:/var/www/slnmembers_drupal/sites/all/modules/civicrm/packages:/var/www/slnmembers_drupal/sites/all/modules/civicrm/vendor/tecnickcom:/var/www/slnmembers_drupal/sites/all/modules/civicrm/vendor/phpseclib/phpseclib/phpseclib:/var/www/slnmembers_drupal/sites/all/modules/civicrm/vendor/pear/pear_exception:/var/www/slnmembers_drupal/sites/all/modules/civicrm/vendor/pear/auth_sasl:/var/www/slnmembers_drupal/sites/all/modules/civicrm/vendor/pear/net_sock...\n'

1

I'd guess you've got payment processor configured with an empty class name. Check the tables civicrm_payment_processor and make sure each one has something in the class_name field, e.g. using

select id,is_active,class_name from civicrm_payment_processor

You can probably delete it if this is the problem.

  • Nope. select id,is_active,class_name from civicrm_payment_processor; +----+-----------+--------------------+ | id | is_active | class_name | +----+-----------+--------------------+ | 1 | 0 | Payment_Dummy | | 2 | 1 | Payment_Dummy | | 5 | 0 | Payment_PayPalImpl | | 6 | 1 | Payment_PayPalImpl | | 7 | 1 | Payment_Stripe | | 8 | 1 | Payment_Stripe | +----+-----------+--------------------+ 6 rows in set (0.00 sec) – sterndata Jan 17 '18 at 18:45
  • Which of those processors is enabled on the contribution page? Perhaps the contribution page configuration includes a payment processor id not in the table? Also - you do have the stripe extension installed? – Alan Dixon Jan 18 '18 at 20:39
  • Yes, I'm currently taking payments via Stripe. I'll just wait for 4.7.30 and see what happens. – sterndata Jan 19 '18 at 21:12

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.