1

I'm using CiviCRM 5.4.1 and Wordpress 4.9.9.

When registering for an event, the user hits the Continue button and gets this: enter image description here

In the civi log I get this:

Feb 15 15:13:53  [info] $Fatal Error Details = Array
(
    [callback] => Array
    (
        [0] => CRM_Core_Error
        [1] => handle
    )

    [code] => -1
    [message] => QuickForm Error: unknown error
    [mode] => 16
    [debug_info] => Form rule callback returned invalid value in 
       HTML_QuickForm::validate()
    [type] => HTML_QuickForm_Error
    [user_info] => Form rule callback returned invalid value in 
       HTML_QuickForm::validate()
    [to_string] => [html_quickform_error: message="unknown error" code=-1 
    mode=callback callback=CRM_Core_Error::handle prefix="QuickForm Error: " 
    info="Form rule callback returned invalid value in 
    HTML_QuickForm::validate()"]
)

Feb 15 15:13:53  [info] $backTrace = #0 /var/www/vhosts/<site>/httpdocs/wp- 
content/plugins/civicrm/civicrm/CRM/Core/Error.php(232): 
CRM_Core_Error::backtrace("backTrace", TRUE)
#1 /var/www/vhosts/<site>/httpdocs/wp- 
    content/plugins/civicrm/civicrm/packages/PEAR.php(921): 
    CRM_Core_Error::handle(Object(HTML_QuickForm_Error))
#2 /var/www/vhosts/<site>/httpdocs/wp- 
    content/plugins/civicrm/civicrm/packages/HTML/QuickForm.php(2084): 
    PEAR_Error->__construct("unknown error", -1, 16, (Array:2), "Form rule 
    callback returned invalid value in HTML_QuickForm::validate()")
#3 /var/www/vhosts/<site>/httpdocs/wp- 
   content/plugins/civicrm/civicrm/packages/PEAR.php(575): 
   HTML_QuickForm_Error->__construct(-1, 16, (Array:2), "Form rule callback 
   returned invalid value in HTML_QuickForm::validate()")
#4 /var/www/vhosts/<site>/httpdocs/wp- 
   content/plugins/civicrm/civicrm/packages/PEAR.php(236): 
   PEAR::_raiseError(NULL, NULL, -1, 16, (Array:2), "Form rule callback 
   returned invalid value in HTML_QuickForm::validate()", 
   "HTML_QuickForm_Error", TRUE)
#5 /var/www/vhosts/<site>/httpdocs/wp-
   content/plugins/civicrm/civicrm/packages/HTML/QuickForm.php(1588): 
   PEAR::__callStatic("raiseError", (Array:7))
#6 /var/www/vhosts/<site>/httpdocs/wp- 
   content/plugins/civicrm/civicrm/CRM/Core/Form.php(555): HTML_QuickForm- 
   >validate()
#7 /var/www/vhosts/<site>/httpdocs/wp- 
  content/plugins/civicrm/civicrm/CRM/Core/QuickForm/Action/Upload.php(153): 
  CRM_Core_Form->validate()
#8 /var/www/vhosts/<site>/httpdocs/wp- 
  content/plugins/civicrm/civicrm/CRM/Core/QuickForm/Action/Upload.php(136): 
  CRM_Core_QuickForm_Action_Upload- 
  >realPerform(Object(CRM_Event_Form_Registration_Register), "upload")
#9 /var/www/vhosts/<site>/httpdocs/wp- 
content/plugins/civicrm/civicrm/packages/HTML/QuickForm/Controller.php(203): 
  CRM_Core_QuickForm_Action_Upload- 
  >perform(Object(CRM_Event_Form_Registration_Register), "upload")
#10 /var/www/vhosts/<site>/httpdocs/wp- 
  content/plugins/civicrm/civicrm/packages/HTML/QuickForm/Page.php(103): 
  HTML_QuickForm_Controller- 
  >handle(Object(CRM_Event_Form_Registration_Register), "upload")
#11 /var/www/vhosts/<site>/httpdocs/wp- 
  content/plugins/civicrm/civicrm/CRM/Core/Controller.php(351): 
  HTML_QuickForm_Page->handle("upload")
#12 /var/www/vhosts/<site>/httpdocs/wp- 
   content/plugins/civicrm/civicrm/CRM/Core/Invoke.php(309): 
   CRM_Core_Controller->run((Array:3), NULL)
#13 /var/www/vhosts/<site>/httpdocs/wp- 
   content/plugins/civicrm/civicrm/CRM/Core/Invoke.php(84): 
   CRM_Core_Invoke::runItem((Array:15))
#14 /var/www/vhosts/<site>/httpdocs/wp- 
   content/plugins/civicrm/civicrm/CRM/Core/Invoke.php(52): 
  CRM_Core_Invoke::_invoke((Array:3))
#15 /var/www/vhosts/<site>/httpdocs/wp- 
  content/plugins/civicrm/civicrm.php(1246): 
  CRM_Core_Invoke::invoke((Array:3))
#16 /var/www/vhosts/<site>/httpdocs/wp- 
  content/plugins/civicrm/includes/civicrm.basepage.php(141): 
  CiviCRM_For_WordPress->invoke()
#17 /var/www/vhosts/<site>/httpdocs/wp-includes/class-wp-hook.php(286): 
   CiviCRM_For_WordPress_Basepage->basepage_handler(Object(WP))
#18 /var/www/vhosts/<site>/httpdocs/wp-includes/class-wp-hook.php(310): 
   WP_Hook->apply_filters(Object(WP), (Array:1))
#19 /var/www/vhosts/<site>/httpdocs/wp-includes/plugin.php(515): WP_Hook- 
   >do_action((Array:1))
#20 /var/www/vhosts/<site>/httpdocs/wp-includes/class-wp.php(728): 
   do_action_ref_array("wp", (Array:1))
#21 /var/www/vhosts/<site>/httpdocs/wp-includes/functions.php(960): WP- 
   >main("")
#22 /var/www/vhosts/<site>/httpdocs/wp-blog-header.php(16): wp()
#23 /var/www/vhosts/<site>/httpdocs/index.php(17): 
 require("/var/www/vhosts/<site>/httpdocs/wp-blog-header.php")
#24 {main}

Any idea where to start?

I also have a problem with the payment section of the registration form not displaying sometimes, but not other times.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Browse other questions tagged or ask your own question.