1

I recently tried forcing https in the htaccess file and noticed that the relationships in the main contact screen disappeared. They show up if I access them through a listing on the dashboard, but if I access the record through search they are simply not listed. Also the dashboard doesn't display properly and can't be configured. I haven't noticed other effects of https but they may exist too.

  • Might be helpful for you to tell us exactly how you went about forcing https. It's generally better to do that in a virtual host file (assuming apache server). I would also try @laryn's answer first as your baseurl may be incorrect now. – tanbog Feb 25 at 23:36
3

The first thing I'd check is whether your CIVICRM_UF_BASEURL in civicrm.settings.php is set without the https and if so, change that. Then flush caches and test again.

  • There is no CIVICRM_UF_BASEURL setting in my civicrm.settings.php file. – Kevin Butler Mar 15 at 13:59
  • And, in fact, the only configuration file I could find was civicrm.config.php (not civicrm.settings.php. Is that file located somewhere else or should I have a BASEURL statement in the config file? – Kevin Butler Mar 15 at 14:04
  • Which CMS are you using? – Laryn - CEDC.org Mar 18 at 17:27
  • I'm using Drupal – Kevin Butler Mar 26 at 15:27
  • Look in sites/default/ for the civicrm.settings.php file. – Laryn - CEDC.org Mar 26 at 16:36

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.