3

I have a fresh install of CiviCRM. Some of the menus show a broken image file. Can this be removed?

Menu

  • Strange, it looks as if everything is in place and rebuilding the menus didn't work. I'm using Drupal. Take a look and let me know what you think. CiviCRM Resource URL: //sites/all/modules/civicrm – Sean Jun 3 '15 at 11:14
6

There should be a small arrow there:

Admin menu

If I had to hazard a guess, I'd say your "CiviCRM Resource URL" may not be set correctly. Check in Administer > System Settings > Resource URLs.

If that URL is correct, check to see if this file exists on your server: /sites/all/modules/civicrm/packages/jquery/css/images/arrow.png

  • Seems like everything is in place, please check my comment below. – Sean Jun 3 '15 at 11:35
  • Actually, you were right. For some reason the was a double // added before sites. Thank you! – Sean Jun 3 '15 at 14:22
1

If resource file is correct you can try to rebuild menus and don't forget to clear the civicrm cache.

Drupal sites: http:///index.php?q=civicrm/menu/rebuild&reset=1

Joomla 1.5 sites: http:///administrator/index2.php?option=com_civicrm&task=civicrm/menu/rebuild&reset=1

Joomla 1.6 sites: http:///administrator/index.php?option=com_civicrm&task=civicrm/menu/rebuild&reset=1

Wordpress sites: http:///wp-admin/admin.php?page=CiviCRM&q=civicrm/menu/rebuild&reset=1

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.