2

I am running 5.21.1 with Drupal 7.69 (latest at time of posting). It was fine until I upgraded to this version of Drupal. Now I have as issue with the menu bar. When you first log-in the bar does not appear. However, if you then refresh the browser page, the menu appears and works fine after that. I have read all the posts about "menu missing", cleared the caches etc. and checked the .htaccess files but no joy. If you close the browser and then start a new browser session the menu is fine as long as you are still logged in. Has anyone else seen this?

PHP ver is: 7.2.27-1+ubuntu18.04.1+deb.sury.org+1

  • Welcome to civicrm stackexchange. Thanks for including all the relevant details. Can you check your browser console when the menu bar is not showing and see if there are any errors showing. Also is this just for your user or do you see it for multiple users? – Luke Stewart Jan 24 at 21:46
  • I'm having the same issue on one site but not the others. Debian with php 7.1 Hopefully I will be able to post more details tomorrow – ericG Jan 26 at 0:24
4

Hi @yobba I would suggest you look at applying this patch https://github.com/civicrm/civicrm-core/pull/16177 in one site i was associated with this fixed the error for us.

| improve this answer | |
  • thanks. I'll test this in the afternoon and verify if it works. – ericG Jan 26 at 7:15
  • Hi Seamus. Yes, that fixed the issue. Thanks very much for you quick response and help. – Yobba Jan 26 at 17:39
  • patch worked for me. Thank you – ericG Jan 26 at 22:19

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.