0

I have two sets of custom fields related to two sub-types of the same type (organization). Both profiles are active and I can see the custom fields in the contact summaries and in the advance search tool.

If I want to import a file and try to map fields choosing the proper sub-type, in one case I have the custom fields proposed and in the other case not.

The field mapper also shows the right relationships related to each sub-type.

I compared parameters for the custom fields and I can't see any difference.

Is this to be set somewhere else deep into CiviCRM?

best regards, Guillaume

EDIT 1: the required custom fields are searchable:

enter image description here

EDIT 2: I can see the same difference when I try to export contacts and select the custom fields.

EDIT 3: I also encounter this with custom fields for Individual type.

  • so it works for one set of custom fields but not for other? – Pradeep Nayak Apr 3 at 18:38
  • Have you checked all fields are set to Searchable? I believe they need to be set as such to be visible in Import wizard – petednz - fuzion Apr 3 at 19:52
  • @Pradeep Yes it works fine for one set but not the other – Guillaume Sorel Apr 4 at 20:14
  • @Petednz both sets are searchable, that's why I don't understand what's happening – Guillaume Sorel Apr 4 at 20:14
  • and are you importing each of the sub-types in separate imports? – petednz - fuzion Apr 4 at 20:31
1

Deleting the custom fields sets and creating them again solved this issue. :-{

| improve this answer | |

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.