0

CiviCRM 5.24.4/WP 5.4

Some freakish behavior going on with CiviContribute and Stripe processing. Based on Stripe logs, it looks like its originating with CiviContribute. Everything worked for at least one test transaction before I upgraded to 5.24.4, but, despite several restores and reconfigurations, I haven't been able to charge the right amount.

Here's the deal: if a user opts to make a $25 contribution, CiviContribute sends the charge to Stripe as $225. If they opt for $100, the charge is $300. Exactly $200 every time. Pretty weird.

  • are you using any extensions that affect contributions? – petednz - fuzion Apr 21 at 18:44
  • Not that I'm aware of (TinyMCE, Stripe, Firewall, MJWShared, FlexMailer, and Mosaico). – mc_burger Apr 22 at 3:11
  • and is this pure civi, not eg a webform_civicrm (Drupal) or Caldera_civicrm (WP) – petednz - fuzion Apr 22 at 4:10
  • Straight up civi, created and controlled through CiviContribute. – mc_burger Apr 22 at 4:36
  • really no idea what to suggest without doing some audit of the process. sorry – petednz - fuzion Apr 22 at 8:06
1

Problem turned out to be js conflicts with Themefy popup messing up the js files in civicrm.

Disabling the plugin from /wp-admin/plugins.php?plugin_status=all&paged=1&s removes this problem and contributions go through to Stripe as intended

| improve this answer | |

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.