2

We are having an issue where the /bower_components and /packages paths are being rendered differently than other paths. This is causing the JQuery and other components to not load correctly. I've tried setting this in civicrm.settings.php, but can not see to get them to use the correct URL

CiviCRM 5.25.0, Drupal 7.72, Panheon is the host (thus the path weirdness)

<link type="text/css" rel="stylesheet" href="https://carolinaclimbers.org//srv/bindings/e138c004c7534c17a7b6a73b59bc743dsites/all/modules/civicrm/bower_components/select2/select2.min.css" media="all" />
<link type="text/css" rel="stylesheet" href="https://carolinaclimbers.org/sites/default/files/css/css_QSUBb92PTdLEfkMP9h64X2An1s-ea4NW9lWznW1IB3U.css" media="all" />
<link type="text/css" rel="stylesheet" href="https://carolinaclimbers.org/sites/default/files/css/css_k0Qak2KC5ckGFoWNds-UCkJ19u5TyvmyprcB27dAxHw.css" media="all" />
<link type="text/css" rel="stylesheet" href="https://carolinaclimbers.org/sites/default/files/css/css_KLevn940KsaVS6iNiCt9sY13XTqU54F_5IOxYTblXpA.css" media="all" />
    <script type="text/javascript" src="https://carolinaclimbers.org/sites/default/files/js/js_h8Od-FAGkhR_7A30HaaMaTrO_5Hale-5uw8QHV7ogq0.js"></script>
<script type="text/javascript" src="https://carolinaclimbers.org//srv/bindings/e138c004c7534c17a7b6a73b59bc743dsites/all/modules/civicrm/bower_components/jquery/dist/jquery.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="https://carolinaclimbers.org//srv/bindings/e138c004c7534c17a7b6a73b59bc743dsites/all/modules/civicrm/bower_components/jquery-ui/jquery-ui.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="https://carolinaclimbers.org//srv/bindings/e138c004c7534c17a7b6a73b59bc743dsites/all/modules/civicrm/bower_components/lodash-compat/lodash.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="https://carolinaclimbers.org//srv/bindings/e138c004c7534c17a7b6a73b59bc743dsites/all/modules/civicrm/packages/jquery/plugins/jquery.mousewheel.min.js"></script>

the l-10n-js script has these lines: 

CRM.config.resourceBase = "https:\/\/carolinaclimbers.org\/sites\/all\/modules\/civicrm\/"; CRM.config.packagesBase = "https:\/\/carolinaclimbers.org\/\/srv\/bindings\/e138c004c7534c17a7b6a73b59bc743dsites\/all\/modules\/civicrm\/packages\/"; – Brian Payst 1 min ago     Edit   
6
  • Is this the same as civicrm.stackexchange.com/questions/35937/… ? – Demerit Jun 23 '20 at 20:01
  • Looks similar and I saw that error as well, but the suggested fix did not seem to correct it – Brian Payst Jun 23 '20 at 20:26
  • I see the edit above. You could try something similar to the other question, i.e. $civicrm_paths['civicrm.packages']['url'] = CIVICRM_UF_BASEURL . '/sites/all/modules/civicrm/packages'; – Demerit Jun 23 '20 at 21:37
  • I tried that and I did it for bower_components as well, still doesn't fix the issue. The JS and CSS lines related to bower_components and packages continue to load with the incorrect path. – Brian Payst Jun 23 '20 at 21:53
  • 1
    This ended up being a Pantheon environment variables and path change, I fixed if following the suggestions here, edited for my non-starter kit environment: github.com/herbdool/civicrm-starterkit-drops-7/pull/17/commits/… – Brian Payst Jun 24 '20 at 20:09
2

This ended up being a Pantheon environment variables and path change, I fixed if following the suggestions here, edited for my non-starter kit environment: github.com/herbdool/civicrm-starterkit-drops-7/pull/17/commits/

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.