0

Since updating to WordPress 5.5, my CiviCRM dashboard is gone and the "Configure Dashboard" link does nothing. Also, all of my menu bars are gone. My data still seems to be there, but the top bar menus to access and manipulate them are gone. Is this a common issue, or has something gotten screwed up in translation?

1

Try adding below lines into end of civicrm.settings.php file

global $civicrm_paths;
$civicrm_paths['civicrm.root']['path'] = '/path-to-wordpress/wp-content/plugins/civicrm/civicrm/';
$civicrm_paths['civicrm.root']['url'] = 'http://sitename.org/wp-content/plugins/civicrm/civicrm/';
| improve this answer | |
  • When I add that code, I get a critical error message. – TrevorN Aug 19 at 19:30
  • did you replace the path-to-wordpress to your wordpress path? – Pradeep Nayak Aug 19 at 19:50
  • Yes, although I might be doing the 'path' wrong. Should that be the same as the 'url' or where should that one start? – TrevorN Aug 19 at 22:52
  • Replace the site name with your domain name. Path you copy paste the civicrm_root variable from civicrm.settings.php – Pradeep Nayak Aug 19 at 23:14
1

Turns out it was because I added an SSL certificate to my site, and had to go in and change every "http://" to "https://" in the civicrm.settings.php file. Problem solved. Thank you for your help!

| improve this answer | |

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.