0

I've implemented user accounts during Event registration by enabling the profile's advanced settings to give the user the option to create a Joomla account.

When a user registers for an event, they are correctly offered the chance to sign-up or login:

If you would like to create an account on this site, check the box below and enter a Username and a password. If you already have an account please login before completing this form.

The 'login' word above is hotlinked to a page which allows the user to login and then CiviCRM should return the user back to the Event Registration page. It does not - after logging in, the user just gets a blank page.

The reason seems to be that the redirect page is malformed; it is:

/index.php?option=com_civicrm&task=civicrm/event/register&reset=1&id=60

when it should be:

/index.php?option=com_civicrm&task=civicrm/event/register&reset=1&id=60

The & concatenators in the URL are being incorrectly escaped. Any ideas how to address this?

1

Fix proposed here to turn off the cleansing of the redirect URL: https://github.com/civicrm/civicrm-core/pull/6183

0

As suggested on the question related to Contributions above, I have duplicated this error on the demo site.

I created a profile that gives the option to login and, after logging in, the redirection failed due to this invalid URL: http://joomla.demo.civicrm.org/index.php?option=com_civicrm&task=civicrm/event/register&reset=1&id=8

I think the problem is in the coding of this link (which is used to redirect the user to login): http://joomla.demo.civicrm.org/index.php?option=com_users&view=login&return=aHR0cDovL2pvb21sYS5kZW1vLmNpdmljcm0ub3JnL2luZGV4LnBocD9vcHRpb249Y29tX2Npdmljcm0mYW1wO3Rhc2s9Y2l2aWNybS9ldmVudC9yZWdpc3RlciZhbXA7cmVzZXQ9MSZhbXA7aWQ9OA%3D%3D

I am going to raise a bug and will post the link here after.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.