0

We are unable to map fields when exporting to CSV. Using Primary Field export gets us the standard csv, but when option to select fields for mapping is checked, seems to go into a loop (see attached screenshot). Cannot use a previously saved field mapping either. We are running Civicrm 5.32.2 with Joomla 3.9.23 on PhP 7.4 server. Wasn't a problem before last Joomla/Civi updates. thanks, Kate

`export screenshot

1
  • Have you checked the Civi logs at ConfigAndLog? Or your webserver error logs? I'm not a Joomla user, but that's where I'd start.
    – kapn
    Jan 21, 2021 at 18:17

1 Answer 1

0

This is working on https://dmaster.demo.civicrm.org/civicrm

It will help if you can add your CMS version, CiviCRM version etc to your question. This could be something interfering with the display of the 'add field' feature

enter image description here

If you know how to use your browser 'inspect' you may be able to identify an error in your Console

3
  • Config was included in original post: We are running Civicrm 5.32.2 with Joomla 3.9.23 on PhP 7.4 server.
    – GrannyKat
    Feb 3, 2021 at 16:41
  • sorry. yes i see it was. fail of my speed reading
    – petednz - fuzion
    Feb 3, 2021 at 20:20
  • Any solutions out there? Still happening with Civi 5.3.1, Joomla 3.9.26.
    – GrannyKat
    Apr 29, 2021 at 14:44

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.