0

I am making the dreaded upgrade to drupal 9 from drupal 7. Civicrm is 5.40.1

I have just "rettached" the civicrm tables that were on the old drupal 7 site to the new site (fresh install drupal 9).

The html box (THE CKE editor) for civimail seems to have disappeared. I just have a gray box.

I have checked https://XXXXX/civicrm/admin/setting/preferences/display?reset=1

and I can see that the WYSIWYG is set to CKE version 4. I have already enabled and disabled the extension.

ON the drupal 9 side under text formats I can see that the administrator role can use full html.

Any thoughts?

Thanks

4
  • Any errors in the browser console?
    – Demerit
    Sep 20 at 15:57
  • Yes actually. I din't think to there Failed to load resource: the server responded with a status of 404 () VM126:252 Uncaught Error: [CKEDITOR.resourceManager.load] Resource name "default" was not found at "XXXXX/core/assets/vendor/ckeditor/styles.js?t=qzqljs". at window.CKEDITOR.window.CKEDITOR.dom.CKEDITOR.resourceManager.<anonymous> (<anonymous>:252:450) at n (<anonymous>:248:123) at Array.v (<anonymous>:248:266) at x (<anonymous>:248:350) at HTMLScriptElement.CKEDITOR.env.ie.d.$.onerror (<anonymous>:249:354)
    – Caroline B
    Sep 20 at 16:06
  • Did files get copied to /web/libraries/civicrm as part of the fresh install? And/or maybe a conflict with drupal's ckeditor since that error is mentioning drupal's copy.
    – Demerit
    Sep 20 at 16:08
  • Hum - not sure - I will check. If they didn't I assume they shoudl have been.....? Thanks
    – Caroline B
    Sep 20 at 16:12

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Browse other questions tagged or ask your own question.