1

New to CIVI. Working with an install of CIVI in Wordpress. When logged as Admin AND visit the Civi Dashboard, it loads, but displays broken, with settings and displays all over the place. Attached is a screenshot of the 'Manage Events Tab' as an example of what the settings currently look like.

I have checked civicrm.settings.php for BASE URL issues etc, and all is pointing to the correct WP install in the directory.

Has anyone experienced this issue and can shine some much need light on.

Many thanksDISPLAYSETTINGS

  • are you using default wordpress theme - please try to reinstall civicrm (latest version) if you are using default theme – Ramesh - ARTECH Consultancy Jul 28 '15 at 8:20
  • Is the path to the CSS file correct? Also probably worth disabling all other WordPress plugins, just to see if anything's interfering. – Andrew West Jul 28 '15 at 14:01
  • Thank you Andrew, I will check the path to the CSS File, Ive disabled the plugins - no avail. – Amanda Jul 29 '15 at 6:37
2

I would double check the define( 'CIVICRM_UF_BASEURL' , 'http://example.com/' ); line and make sure that the url exactly matches the Site Address (URL) in http://yoursite.com//wp-admin/options-general.php

I've had issues where one is http://www.example.com and the other is http://example.com

Next check the CiviCRM resource URL: http://example.com/wp-admin/admin.php?page=CiviCRM&q=civicrm/admin/setting/url&reset=1 The CiviCRM Resource URL parameter should point to http://example.com/wp-content/plugins/civicrm/civicrm/

Lastly, I'd fire up Firebug or chrome inspector and see if there are any console errors. I'd want to know which css file is loading for civicrm. For me it is /wp-content/plugins/civicrm/civicrm/css/civicrm.css

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.