0

We have set of custom fields assigned to an individual contact sub-type (Child Summer Camp). In CivCRM 5.45.x the custom fields are available in the CiviCRM integration section of a webform. In CiviCRM v 5.51.x and in v 5.57.x those custom fields are no longer available!

If we change the set of custom fields that were assigned to Individual and sub-type Child Summer Camp and re-asign them to "Individual" any sub-type then that group of custom fields becomes available in he CiviCRM section of a webform in CiviCRM v 5.51.x and in v 5.57.x

Why do custom field sets assigned to an individual sub-type not work in CiviCRM 5.57.x? Is it a bug or a configuration issue.

We want to assign certain custom field sets to individual sub-types.

2

1 Answer 1

1

This is a regression bug caused after fixing an issue related to the subtype having more than one word.

Have submitted the PR for the fix, can you please test and let us know if it's fixed for you?

3
  • We are using CiviCRM 5.57.1 with webform_civicrm Version: 6.2.2 and still experience this issue. What versions should we use in order to test the fix?
    – EricLB
    Jan 30, 2023 at 16:05
  • You will need to apply the patch on 6.2.2 Jan 30, 2023 at 16:08
  • Or you can wait for a day, as a maintainer announced to release a version tomorrow Jan 30, 2023 at 16:17

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.