0

This seems like a fundamental question, but I have searched and not found anything similar. Please excuse me if I have missed it.

Having successfully used 'PayPal - website payments standard' as payment processor in CiviCRM/Drupal 7 for many years, I am having difficulty setting it up in CiviCRM/Backdrop instance. I wonder if someone might understand what is happening here: At very first setup instance, selecting anything but 'PayPal - website payments pro', including Dummy Payment Processor, simply closes the setup window and returns me to the (empty) Payment processor list. PayPal - Website Payments Pro allows me to enter details and save that option (though client does not have a Pro account).

Environment: Backdrop CMS 1.24.0 MySQL Database: MySQL, MariaDB, or equivalent version 5.5.5-10.4.20-MariaDB-1:10.4.20+maria~buster-log PHP Version: 7.4.33 Web server: Apache/2.4.56 (Debian) CiviCRM 5.58.1

screenshot of Payment Processor setup window

1 Answer 1

1

Updated Backdrop to 1.24 and CiviCRM to 5.59.4 and all processors now available and work.

2
  • Good to hear it is resolved. Did you have the Admin UI extension enabled? There was a problem with that producing similar behaviour that is fixed in the current version.
    – Aidan
    Apr 3, 2023 at 9:06
  • Thanks Aidan. It certainly is now and I don't remember activating it (I must be more diligent about logging my changes and when I do it). Apr 4, 2023 at 13:11

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.