0

I'm using CiviCRM 4.6.10 with Joomla 3.4.8

I have a profile form setup for public view for volunteers to register.

50% of the time the form works great, submits the new contact to the database, sends an email, and forwards the submitter to the thank you page.

The other 50% of the time, once submitted, it does not send an email, does not submit the contact to the database and does not forward to the thank you page. It actually just redirects to the main page of the website.

Does anyone have any idea why this might be happening? It seems pretty random. Any help would be appreciated. And of course let me know if I left out any essential details.

Thank you in advance for your help!

1

I was actually able to correct this issue. The problem was: if someone accessed the site with www. in the url it worked fine. If they did it without the www, the form would not submit, but also gave no error.

On the registrar end, I just had it redirect traffic that does not enter www. to the site with www.

I hope that's clear. Thanks

  • Glad you found it! You've configured your site with a canonical URL, which means that CiviCRM won't be addressed at both example.org and www.example.org. Not having this in place can upset the form handling in some parts of CiviCRM. – Chris Burgess Apr 9 '16 at 19:09

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.