We’re rewarding the question askers & reputations are being recalculated! Read more.

Questions tagged [missing]

The tag has no usage guidance.

Filter by
Sorted by
Tagged with
0
votes
0answers
6 views

CiviVolunteer references nonexistant file spinnerDefault.png

WordPress 5.2.4 CiviCRM 4.7.31 CiviVolunteer 4.7.31-2.3.1 When I go to CiviVolunteer and edit a project, it takes multiple seconds to load all the fields, which is OK. However I notice a page error ...
1
vote
2answers
30 views

Individual Name Fields are not available when adding a new contact

I recently migrated my CiviCRM 4.4.10lts that was running on Joomla to a fresh 5.12.4 install on Drupal 7.66. The LAMP is an Ubuntu 18.04 stack on Azure. I had to copy my data into the new database ...
1
vote
0answers
76 views

PHP Missing Extension “mcrypt” in Joomla

In my panel civicrm display mistake: "PHP Missing Extension "mcrypt". I am add screen with this post. In screen show this mistake. Pleas help me to fix this bug. PHP Missing Extension mcrypt joomla
2
votes
1answer
177 views

Missing column 'frontend_title' in ''civicrm_uf_field_de_DE" after upgrading to 5.1.2

I have an empty status page and the errors attached below in the Drupal 7 watchdog after upgrading to 5.1.2. Also, the columns in civicrm_uf_field_de_DE don't match columns in civicrm_uf_field (not ...
0
votes
2answers
39 views

Status message “Thank you. Your information has been saved.” is missing on profile submit

I'm currently testing our recent upgrade from 4.7.19 to 4.7.29 on our test server. We have a public email list signup page on our website using a civicrm profile with a re-direct to a new (empty) ...
0
votes
3answers
72 views

Trying to send my first e-newsletter with the Mosaico system

Trying to send my first e-newsletter with the Mosaico system. However, when I try to submit my mailing I get an error message (see attached) despite the fact I've put an unsubscribe token in the ...
3
votes
1answer
169 views

Missing indices error followed by missing system status page

Trying to implement the solution that worked when I got the missing indices error after the 4.7.20 update, but can't hit the Update button because System Status page isn't populating with anything. ...
5
votes
1answer
679 views

4.7.20 upgrade — missing indices warning, but index already exists? [duplicate]

Upgraded to 4.7.20 today. As others on this thread have experienced in earlier release(s), I promptly got the "missing indices on some tables" warning. Of course, I tried the "Update Indices" button, ...
0
votes
2answers
21 views

Account Type Checking/Savings Disappears when making a contribution

Civi 4.7.17 WordPress 4.7.3 iATS Payments Processor We recently upgraded from 4.6.26 to 4.7.17, since the upgrade this quirk has popped up. When making an ACH contribution, one of the required fields ...