ChumKui
  • Member for 3 years, 5 months
  • Last seen this week
Not all Activity types are displayed when creating a custom field set
1 votes

OK - it took me quite a while, but this answer gave me a clue: Activity drop down list not displaying activites The issue was that the value of filter was set to null. I used the API explorer to ...

View answer
Webform integration - how to I get a webform to create multiple records in a custom field set?
0 votes

I think its a bug, please see the link below: https://www.drupal.org/project/webform_civicrm/issues/3199090

View answer
mysql_dsn error on amp config - why am I getting "access denied"?
2 votes

Just in case anybody else has this issue when they try to use amp config with CiviBuild. It is probably not entirely clear that you first need to create the user that you are inputting into the Enter ...

View answer
Menu bar is missing
1 votes

Make sure that the CIVICRM_UF_BASEURL is set correctly in /var/www/yoursite/sites/default/civicrm.settings.php (or whatever the path is to yout site) I have cloned sites to use for dev and forgotten ...

View answer
Is there a way to regenerate the display and sort names?
1 votes

I came across this issue today. I needed to update the display name after an import (there were reasons for not using the API to create in this instance). I am using v5.6.1 (latest at the time of ...

View answer
For all reports, CiviReport shows a page with no content
1 votes

I have just had this issue whilst upgrading from ver 5.3 to 5.4 (using Drupal 7 as the CMS). After a couple of frustrating days going through the debugger and finding nothing, I did a fresh 5.40 ...

View answer