When I go to Administer > CiviCase > Case Types, that page has no content on it and the breadcrumb link at the top just says 'CiviCRM'.

In the web console, I get this error when loading that page (I've removed the domain and added spaces to keep links from showing in the post):

GET h ttp :// **.******.org/go/wp-content/uploads/civicrm/persist/contribute/dyn/angular-modules.a136d84bc8cc935bcae2e81386c212ea.js net::ERR_ABORTED 404

admin.php?page=CiviCRM&q=civicrm/a/:198

GET h ttp ://**.******.org/go/wp-content/uploads/civicrm/persist/contribute/dyn/angular-modules.a136d84bc8cc935bcae2e81386c212ea.js 404

VM6993 admin.php:199

Uncaught Error: [$injector:modulerr] h ttp ://errors.angularjs.org/1.5.11/$injector/modulerr?p0=crmApp&p1=Error%3A%20%5B%24injector%3Anomod%5D%20http%3A%2F%2Ferrors.angularjs.org%2F1.5.11%2F%24injector%2Fnomod%3Fp0%3DcrmApp%0A%20%20%20%20at%20http%3A%2F%2Fgo.mediationla.org%2Fwp-content%2Fplugins%2Fcivicrm%2Fcivicrm%2Fbower_components%2Fangular%2Fangular.min.js%3Fr%3DQcNK7%3A6%3A426%0A%20%20%20%20at%20http%3A%2F%2Fgo.mediationla.org%2Fwp-content%2Fplugins%2Fcivicrm%2Fcivicrm%2Fbower_components%2Fangular%2Fangular.min.js%3Fr%3DQcNK7%3A25%3A235%0A%20%20%20%20at%20b%20(http%3A%2F%2Fgo.mediationla.org%2Fwp-content%2Fplugins%2Fcivicrm%2Fcivicrm%2Fbower_components%2Fangular%2Fangular.min.js%3Fr%3DQcNK7%3A24%3A282)%0A%20%20%20%20at%20http%3A%2F%2Fgo.mediationla.org%2Fwp-content%2Fplugins%2Fcivicrm%2Fcivicrm%2Fbower_components%2Fangular%2Fangular.min.js%3Fr%3DQcNK7%3A25%3A20%0A%20%20%20%20at%20http%3A%2F%2Fgo.mediationla.org%2Fwp-content%2Fplugins%2Fcivicrm%2Fcivicrm%2Fbower_components%2Fangular%2Fangular.min.js%3Fr%3DQcNK7%3A40%3A17%0A%20%20%20%20at%20q%20(http%3A%2F%2Fgo.mediationla.org%2Fwp-content%2Fplugins%2Fcivicrm%2Fcivicrm%2Fbower_components%2Fangular%2Fangular.min.js%3Fr%3DQcNK7%3A7%3A371)%0A%20%20%20%20at%20g%20(http%3A%2F%2Fgo.mediationla.org%2Fwp-content%2Fplugins%2Fcivicrm%2Fcivicrm%2Fbower_components%2Fangular%2Fangular.min.js%3Fr%3DQcNK7%3A39%3A382)%0A%20%20%20%20at%20fb%20(http%3A%2F%2Fgo.mediationla.org%2Fwp-content%2Fplugins%2Fcivicrm%2Fcivicrm%2Fbower_components%2Fangular%2Fangular.min.js%3Fr%3DQcNK7%3A43%3A381)%0A%20%20%20%20at%20c%20(http%3A%2F%2Fgo.mediationla.org%2Fwp-content%2Fplugins%2Fcivicrm%2Fcivicrm%2Fbower_components%2Fangular%2Fangular.min.js%3Fr%3DQcNK7%3A21%3A19)%0A%20%20%20%20at%20Gc%20(http%3A%2F%2Fgo.mediationla.org%2Fwp-content%2Fplugins%2Fcivicrm%2Fcivicrm%2Fbower_components%2Fangular%2Fangular.min.js%3Fr%3DQcNK7%3A21%3A332) at angular.js:38 at angular.js:4692 at q (angular.js:325) at g (angular.js:4653) at fb (angular.js:4575) at c (angular.js:1809) at Gc (angular.js:1830) at se (angular.js:1715) at HTMLDocument. (angular.js:32616) at i (jquery.min.js?r=QcNK7:2) (anonymous) @ angular.js:38 (anonymous) @ angular.js:4692 q @ angular.js:325 g @ angular.js:4653 fb @ angular.js:4575 c @ angular.js:1809 Gc @ angular.js:1830 se @ angular.js:1715 (anonymous) @ angular.js:32616 i @ jquery.min.js?r=QcNK7:2 fireWith @ jquery.min.js?r=QcNK7:2 ready @ jquery.min.js?r=QcNK7:2 K @ jquery.min.js?r=QcNK7:2

angular.js:38

  • are you using something other than the default civicase component from /wp-admin/admin.php?page=CiviCRM&q=civicrm%2Fadmin%2Fsetting%2Fcomponent&reset=1 eg are you trying github.com/civicrm/org.civicrm.civicase – petednz - fuzion Nov 8 at 22:24
  • i am not suggesting you should use the latter - just sprang to mind when i saw angular errors everywhere – petednz - fuzion Nov 8 at 22:25
  • I enabled the CiviCase component from inside CiviCRM (Administer > System Settings > Components). – Aaron Nov 8 at 22:43
  • and no warnings in your 'system status' page? – petednz - fuzion Nov 9 at 1:30
  • The 'System Status' page (Administer > Administration Console > System Status) looks like my current 'Case Types' page: no content & just the 'CiviCRM' link at the top. And the footer of 'System Status' page, next to where it says 'Powered by CiviCRM 5.6.1', it says 'System Status: Error' and it's highlighted in pink. Also when I click the link to the 'System Status' page in the menu bar, it loads h ttp: //**.********.org/wp-admin/admin.php?page=CiviCRM&q=civicrm/a/#/status .... but changes to .... h ttp: //**.********.org/wp-admin/admin.php?page=CiviCRM&q=civicrm%2Fa%2F#/status – Aaron Nov 9 at 3:54

FIXED. I have CiviCRM installed on a subdomain. Using the advice in this answer: https://civicrm.stackexchange.com/a/21878/6594 I changed the URLs on the 'Resource URLs' page (Administer > System Settings > Resource URLs) from relative URLs with shortcode (ex. [civicrm.files]/persist/contribute/) to absolute URLs (ex. http://***.******.org/wp-content/uploads/civicrm/persist/contribute). That made all of the pages that were appearing blank work properly.

New contributor
Aaron is a new contributor to this site. Take care in asking for clarification, commenting, and answering. Check out our Code of Conduct.

Your Answer

 

By clicking "Post Your Answer", you acknowledge that you have read our updated terms of service, privacy policy and cookie policy, and that your continued use of the website is subject to these policies.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.