1

as said in the title, the mailing report seems to have a wrong time...when I send a mailing to my private email adress at 4 pm and open it right away, the mailing report says I opened it 2 hours ago. Not much of a big problem here but it triggers me anyway!

Would be very thankful for some help!!

Ben

  • Hi Ben, When you've got things running on different servers, there is a chance that dates and times may be mismatched - e.g. your mail server might be configured with a time zone that is different from the server on which your civi instance is installed and hence the time is incorrectly translated. Determining whether this is the case would be the first step. Hope this helps! – Tamar Meir - Cividesk Oct 26 '18 at 19:34
  • Hi Tamar, that would make sense. I´ll try to figure it out and let you know if it solved my problem! Thank you – Ben Dörner Oct 29 '18 at 9:16
  • Indeed you were right, Tamar! In the system settings the time was set wrong, now it´s correct. – Ben Dörner Oct 29 '18 at 14:21
1

Glad to have been able to help - reposting my comment as a response and kindly requesting that you mark it as accepted given your findings.

When you've got things running on different servers, there is a chance that dates and times may be mismatched - e.g. your mail server might be configured with a time zone that is different from the server on which your civi instance is installed and hence the time is incorrectly translated. Determining whether this is the case would be the first step.

Glad I could be of help!

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.