1

After upgrading the CiviCRM to the latest version 5.26.1, the CiviCRM theme is not loading.

I have checked on the Browser Console and I saw a CSS and JS file errors. Some of the errors are given below -

The resource from “{{domain-name}}//srv/bindings/28583aa6b…vicrm/bower_components/font-awesome/css/font-awesome.min.css” was blocked due to MIME type (“text/html”) mismatch (X-Content-Type-Options: nosniff).

The resource from “{{domain-name}}//srv/bindings/28583aa6b…wer_components/jquery-ui/themes/smoothness/jquery-ui.min.css” was blocked due to MIME type (“text/html”) mismatch (X-Content-Type-Options: nosniff).

The resource from “{{domain-name}}//srv/bindings/28583aa6b…l/modules/civicrm/bower_components/jquery/dist/jquery.min.js” was blocked due to MIME type (“text/html”) mismatch (X-Content-Type-Options: nosniff).

Loading failed for the with source “{{domain-name}}//srv/bindings/28583aa6b…l/modules/civicrm/bower_components/jquery/dist/jquery.min.js”.

How can I fix this issue? Please advice.

Thanks in advance!

2

can you add below lines in your civicrm.settings.php?

global $civicrm_paths;
$civicrm_paths['civicrm.root']['url'] = CIVICRM_UF_BASEURL . '/sites/all/modules/civicrm';
| improve this answer | |
  • Okay, I will check, If this line is not there, I will add it and let you know. – Soukhin Basu Jun 19 at 14:49
  • Thank You! It's worked for me. The theme is loading properly. – Soukhin Basu Jun 19 at 22:33

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.