3

I am using CiviCRM 4.7.21, on Drupal 7.56. I am attempting to send a monthly mail-out. If I choose last month's mail-out and click the "re-use" button, I get a blank screen: blank CiviCRM screen

If I go to mailings->draft, my new mailing is listed there. If I then click "continue", it goes to the same blank screen. If I try using mailings->new mailing, again the same blank screen, and a new draft mailing that I can't edit. This problem seems to have come up since I updated from 4.7.20 to 4.7.21 (updated 2 weeks ago, but this is the first new mailing we're trying to create since then). If more information is needed in order to reply, please tell me how/where to find it.

thanks, CMD

  • for drupal version try /admin/reports/status – petednz - fuzion Jul 24 '17 at 20:27
  • thanks! I found out we're on Drupal 7.56; also found out I have a page full of warning messages to look at ;( – CathyD Jul 25 '17 at 3:46
10

This may be related to Status page angular load error. Make sure that the following two items point to the same place:

  • Image Upload URL at Administer > System Settings > Resource URLS
  • Image Directory at Administer > System Settings > Directories

If this doesn't work, try disabling Asset Caching at Administer > System Settings > Debugging and Error Handling until this bug is fixed.

  • I am having this exact same problem. The Image upload URL and the Image Directory are the same as they should be. I disabled Asset Caching and everything appears to load properly now. I am concerned though. Would it cause problems to operate with Asset Caching disabled? – fdarn Dec 19 '17 at 3:27

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.